DRKL

Cím: 6724 Szeged, Üstökös utca 7. fsz 1. Telefon: +36 30 45 00 787  E-mail: iroda@drkl.hu

SZOLGÁLTATÁSOK

ONLINE
Konzultáció

Irodánk óradíjas elszámolásban vállal eseti tanácsadást Ügyfeleink különféle jogi problémáival kapcsolatban. A konzultáció lényege a felkészült válaszadás és a maximális diszkréció: Ezért is fordul évről-évre több magánszemély és vállalat a Dr. Kiss László Ügyvédi Irodához.

Cégeljárások
​fizikai kontaktus nélkül

Gyors, szakszerű cégmódosításra, céges átalakulásra van szüksége? Kihasználná a céghálóban rejlő adóoptimalizálási lehetőségeket?

Okiratszerkesztés
​fizikai kontaktus nélkül

Az ügyvédi iroda eseti jelleggel vagy rendszeresen vállalja magánszemély és vállalati ügyfelek szerződéseinek, megálla-podásainak, cégdokumentumainak szerkesz-tését, valamint szerződéses állományának áttekintését és véleményezését. Maximalizmus és precizitás.

Válságmenedzsment

Visszaesett az árbevétele? Nem látja a kiutat a válságból? Van megoldás! Stratégiai és üzleti partnereink által rendet teszünk cégében, adózását optimalizáljuk, kintlévőségeit érvényesítjük, újragondoljuk a marketingjét.

Követeléskezelés ​fizikai kontaktus nélkül - Hatékony Mediáció

Senki nem szeret a pénze után szaladgálni, de manapság ki engedheti meg magának, hogy ráhagyja a kintlévőségét? Az ügyvédi felszólítástól a fizetési meghagyásos eljáráson át a végrehajtásig végigvisszük követelése behajtását - akár igazságügyi mediációval.

Adóügyek

Adótanácsadói, adószakértői háttérrel, revizor tapasztalattal segítünk felkészülni a NAV-os vizsgálatokra, hogy nyugodtabban alhasson.