Weboldal címe
Weboldal alcíme
Példa cím
Példa alcím

ONLINE Konzultáció

Irodánk óradíjas elszámolásban vállal eseti tanácsadást Ügyfeleink különféle jogi problémáival kapcsolatban. A konzultáció lényege a felkészült válaszadás és a maximális diszkréció: Ezért is fordul évről-évre több magánszemély és vállalat a Dr. Kiss László Ügyvédi Irodához.

Okiratszerkesztés
​fizikai kontaktus nélkül

Az ügyvédi iroda eseti jelleggel vagy rendszeresen vállalja magánszemély és vállalati ügyfelek szerződéseinek, megálla-podásainak, cégdokumentumainak szerkesz-tését, valamint szerződéses állományának áttekintését és véleményezését. Maximalizmus és precizitás.

Követeléskezelés 
​fizikai kontaktus nélkül - 
Hatékony Mediáció

Senki nem szeret a pénze után szaladgálni, de manapság ki engedheti meg magának, hogy ráhagyja a kintlévőségét? Az ügyvédi felszólítástól a fizetési meghagyásos eljáráson át a végrehajtásig végigvisszük követelése behajtását - akár igazságügyi mediációval.

Magyar Ügyvédi Kamara Elnökségének az ügyvédi honlap tartalmáról szóló 2/2001 (IX. 3.) számú állásfoglalása akként rendelkezik, hogy az ügyvéd honlapja nem tartalmazhat ajánlattételre felhívást, díjajánlatot, illetve bármely közvetlen vagy közvetett közlést és összehasonlítást az ügyvéd által alkalmazott díjakra. Az az ügyvédi tevékenységről szóló 2017. évi LXXVIII. törvény 30. §-ának (1) bekezdése értelmében az ügyvédi megbízási díj szabad megállapodás tárgya.

Cégeljárások
​fizikai kontaktus nélkül

Gyors, szakszerű cégmódosításra, céges átalakulásra van szüksége? Kihasználná a céghálóban rejlő adóoptimalizálási lehetőségeket? Válságmenedzsment 

Visszaesett az árbevétele? Nem látja a kiutat a válságból? Van megoldás! Stratégiai és üzleti partnereink által  rendet teszünk cégében, adózását optimalizáljuk, kintlévőségeit érvényesítjük, újragondoljuk a marketingjét.


Adóügyek 


Adótanácsadói, adószakértői  háttérrel, revizor tapasztalattal  segítünk felkészülni a NAV-os vizsgálatokra, hogy nyugodtabban alhasson.