Weboldal címe
Weboldal alcíme
Példa cím
Példa alcím

Konzultáció

Irodánk óradíjas elszámolásban vállal eseti tanácsadást Ügyfeleink különféle jogi problémáival kapcsolatban. A konzultáció lényege a felkészült válaszadás és a maximális diszkréció: Ezért is fordul évről-évre több magánszemély és vállalat a Dr. Kiss László Ügyvédi Irodához.

Okiratszerkesztés

Az ügyvédi iroda eseti jelleggel vagy rendszeresen vállalja magánszemély és vállalati ügyfelek szerződéseinek, megálla-podásainak, cégdokumentumainak szerkesz-tését, valamint szerződéses állományának áttekintését és véleményezését. Maximalizmus és precizitás.

Követeléskezelés 

Senki nem szeret a pénze után szaladgálni, de manapság ki engedheti meg magának, hogy ráhagyja a dolgot? Az ügyvédi felszólítástól a fizetési meghagyásos eljáráson át a végrehajtásig végigvisszük követelése behajtását - a piacon egyedülállóan kedvező konstrukcióban.

Képviselet

Vállaljuk Ügyfeleink jogi képviseletét peres eljárásokban, közigazgatási hatóságok előtt, választottbírósági ügyekben és békéltető testületek eljárásaiban. Munkánk egyszerre jogi szaktudás, pszichológia és tárgyalástechnika. Higgadtság, határozottság és tisztesség: ez jellemez bennünket.

Üzleti tárgyalások 

Üzleti ügyeinkben gyakran jön jól, ha mellettünk áll valaki: Nem kevés időt, energiát és pénzt spórolhatunk azzal, hogy már az előzetes egyeztetések során ügyvédi támogatással dolgozunk. Így a megegyezés könnyebb, egyszerűbb, szakszerűbb és jogszerű is lesz.

Jogtanácsos-csomag

Ezzel a szolgáltatás-csomaggal a vállalati jogtanácsosi feladatkört látjuk el céges partnereink részére, költséghatékony outsorcing-modellben. Ügyfeleink igényei-hez igazított egyedi megoldásokkal vállaljuk a cégek mindennapos jogi ügyeinek megoldását.


A Magyar Ügyvédi Kamara Elnökségének az ügyvédi honlap tartalmáról szóló 2/2001 (IX. 3.) számú állásfoglalása akként rendelkezik, hogy az ügyvéd honlapja nem tartalmazhat ajánlattételre felhívást, díjajánlatot, illetve bármely közvetlen vagy közvetett közlést és összehasonlítást az ügyvéd által alkalmazott díjakra. Az ügyvédekrõl szóló 1998. évi XI. törvény 9. §-ának (2) bekezdése értelmében az ügyvédi megbízási díj szabad megállapodás tárgya.